top of page

Hva brukerne sier

På denne siden finner du oversettelser på Norsk av OMI brukeropplevelser som vi har hentet fra andre sider, se de originale brukerhistoriene og referansene på denne siden.

 

Den første er fra en forhandler som har vurdert flere produkter:

"Vi har hatt 2 kunder på snart en måned. Men begge påstår å ha merket god effekt. Selv har jeg kun brukt OMI fra jeg mottok den og kan så absolutt påstå at effekten er minst like god som Bemer, om ikke bedre da jeg ikke trenger spott og belte som er til Bemer sitt sett, men oppnår like gode resultater. Jeg er spent når hu ene kommer tilbake om det blir salg da! Hu var veldig optimistisk." (Spot og belte er Bemer sine tilleggsutstyr til matten).

Jeg bruker matten hver dag, den har gjort underverker for meg, og jeg er strålende fornøyd med det. Har per nå holdt meg på programmer under 8 hz, den fungerer mot smerter i hofte, skulder, og er utmerket til innsovning på kvelden.

Jeg elsker dette produktet! Det fungerer utmerket - kommer med en nyttig veiledning til bruk for forskjellige forhold. Veldig avslappende å ligge på og er nå en del av min daglige rutine.

Jeg har kroniske helseproblemer, inkludert sirkulasjonsproblemer som resulterer i flere muskelstrekk/kramper/osv... Jeg gikk på 2 år for et dårlig tilfelle av tennisalbue så begynte å søke bredere (var allerede i PT og vanlige massasjebesøk). Rødt lys hjalp, spesielt hvis jeg gjorde det før og etter å ha brukt armen til gjøremål. Men PEMF var det som til slutt dempet smertene helt etter et par uker med 2-3 30 minutters økter om dagen. Den tok seg også av en 1 måned lang anstrengt rygg etter 4 dager. Vi har nylig flyttet, og i de par ukene jeg var ute av huset, hadde jeg mye mer styrke og restitusjonsevne enn jeg hadde på flere år. Musklene mine for første gang på et tiår var en sunn følelse sår og jeg begynte å bli sliten. Da de høyfrekvente wi-fi-platene endelig ble installert i det nye huset, kom muskel- og nervesmerter raskt tilbake. Mannen min synes selvfølgelig at jeg er en knekk, og det er alt i hodet mitt, selv om det ikke var noe jeg forventet skulle skje så uklart hvordan han tror jeg ubevisst fikk det til. PEMF handler om å bruke lave frekvenser for å løsne cellene dine, så det ville være fornuftig at det hjalp meg fordi jeg ble konstant bombardert med høye frekvenser som klumpet cellene sammen.

Vi brukte OMI Pad en gang og kjente forskjellen umiddelbart. Jeg vil anbefale OMI Pad til alle.

Mens vi fortsatt er i de tidlige stadiene av å bruke produktet, har vi sett en umiddelbar og markant forbedring i søvnen vår (en av de uttalte fordelene og grunnen til å kjøpe produktet).

Dette produktet er akkurat som jeg forventet eller bedre. Jeg føler det fungerer for meg med søvn og vil anbefale.

Hørt mange positive kommentarer om PEMF matte fra velværeklubben jeg går ukentlig. Etter å ha lest flere forskningsartikler/bøker og produktanmeldelser, bestilte jeg denne. Det kan ta noen dager å akklimatisere seg for noen mennesker. Jeg liker det veldig godt, og har bestilt et par ekstra PEMF-enheter for portabilitet.

Nydelig kvalitetsfølelse, ser en klar forskjell etter bruk.

Jeg har brukt dette en stund for generell velvære - jeg tror det hjelper å forbedre stressplagene mine.

Vi kjøpte den til vår 14 år gamle hund som har en rekke ledd- og vestibulære problemer, og den har gjort en stor forskjell for henne. Hun *ber* gå på den og plasserer seg slik at det vonde leddet er i kontakt med matten. Siden hun brukte det, har humøret hennes blitt bedre, søvnen hennes er bedre om natten, smerten er bedre kontrollert, den atrofierte muskelen har styrket seg, og hun er mye mer opptatt av å bevege seg rundt.

Jeg lider av angst, og etter å ha brukt det første gang virket det som om det slapper av og hjelper med pusten.

Jeg vil takke deg. Jeg kjøpte en matte for å hjelpe med FMS og dårlig søvn. Søvnen min ble bedre i løpet av en uke, men den største fordelen har vært etter en bilulykke.


Jeg har hatt whip lash før og på grunn av FMS har det vart i flere uker. Denne gangen ved å bruke PEMF-utstyret mitt følte jeg forbedring innen en uke! Takk igjen

Hjelper med søvn, holder mer avslappet og over alt bedre.

Jeg har en spinal funksjonshemming, fibromyalgi, har nylig avsluttet 2 års behandling for kreft, og jeg fant også det vanskelig å sove om natten og gjorde meg utslitt. Jeg kjøpte PEMF-matten for noen måneder siden. Siden jeg mottok den og brukte den daglig i opptil 30 minutter, opplever jeg at jeg sover mye bedre. Jeg har mindre smerter og føler meg mindre utslitt. Andre familiemedlemmer bruker det nå også og forteller meg at de føler seg mindre stresset og mer avslappet. Jeg ville ikke vært foruten matten nå, da jeg ville savnet disse fordelene.

Kjøpte nylig denne matten etter å ha prøvd "alt" mot ryggsmerter. Det er tidlig, men jeg har definitivt lagt merke til en positiv endring som jeg ikke har opplevd fra flere andre helbredelsesmetoder.. For å nevne noen... Kortikosteroidinjeksjoner.....Tens maskin....Kiropraktor/Osteopati.

Jeg setter pris på at denne terapien ikke er billig! Men uten tvil, jeg tror det er en god investering. Å si det mildt !
NewMed-teamet er også svært hjelpsomme og gir et kontaktnummer for eventuelle tekniske spørsmål. Takk Grace for råd om frekvenser. Det er så mye spennende forskning på nettet og u tube-videoer ref PEMF for helse. Ikke bare ta mitt ord for det.. ta en titt selv og se hvordan det har påvirket noen positive endringer på mange andre. Kunne ikke vært uten Omni-matten min nå - ELSKER den :)

Jeg hadde aldri prøvd noe lignende OMI før, men bestemte meg for å prøve det for å se om det ville hjelpe på stivheten og smertene i nakken og skulderen. Jeg hadde opplevd ganske mye stivhet i skulder og nakke, og jeg syntes det var vanskelig å bevege armen og hodet, det var helt til jeg brukte OMI pemf-terapien. Det var veldig enkelt å bruke, og jeg kunne bruke det mens jeg var på jobb eller hjemme. Jeg brukte den i 30 minutter rundt skulderen min til å begynne med, og med en gang kunne jeg kjenne smerten avta, så jeg tenkte at jeg da skulle prøve den rundt halsen i 30 minutter, og den var veldig behagelig og igjen kunne jeg kjenne at nakken slappet av. og stivheten ble mindre. OMI-en er veldig enkel å bruke, og jeg syntes den var veldig gunstig for å få fart på smertelindringen. Jeg vil anbefale dette til alle som lider av smerte eller ubehag.

Det har fått meg til å føle meg bra og fjernet de hverdagslige plagene, plagene og smertene!
Melinda - Via - http://www.oxfordmedicals.co.uk 14. juni 2018
Flott! Jeg vil anbefale dette produktet og selskapet til all min familie og venner.
Har nettopp testet ut omi-matten i 30 minutter for første gang, den er genial! Det har renset hodet mitt (hjernetåke!). Det har fått meg til å føle meg bra og fjernet de hverdagslige plagene, plagene og smertene! Tusen takk Omi :)

https://www.youtube.com/watch?v=riQqMXjOv7k

bottom of page