top of page

OMI PEMF

OMI produktene er produsert i Ungarn av et Engelsk selskap. Dette er solide produkter av høy kvalitet, som er bygd uten bruk av fancy løsninger. Her er for eksempel ingen magnetkontakter, som har vist seg å gå lett i stykker på mye dyrere utstyr. Her er ingen velur eller lignende stoffer som trekker til seg alskens smuss og bakterier. Når du kjøper OMI så får du følelsen av å kjøpe kvalitet, men til en fornuftig pris.
Chat-GPT omtaler OMI på denne måten: "OMI er et merke som ofte anbefales av helsepersonell, inkludert leger og kiropraktorer, noe som antyder en sterk markedstilstedeværelse og tillit til produktene"

omi_pads_2.jpg
Bilde_2022-03-13_125006.png
Kundeservice

​​

Kjøper du et produkt gjennom Futura Helse så har du kundeservice hos oss. Om det skulle dukke opp et problem løser vi det her om det lar seg gjøre, og du har produktet ditt i funksjon igjen uten at man trenger å sende det utenlands. Send en epost til post@futurahelse.no eller ring evt send SMS til 99 56 56 04, så tar vi det derfra :).

Brukerveiledning

Med de fleste OMI produktene får du selvfølgelig brukerveiledning på Norsk, i tillegg til den originale som er på Engelsk.

Kunne du tenke deg å kjøpe direkte fra produsenten?

Det er nesten det du gjør ved å kjøpe gjennom oss. Her er det ingen MLM-organisasjon eller andre salgsstrukturer som skal ha masse provisjoner, her er vi det eneste mellomleddet fra fabrikken. Vi har heller ikke et stort markedsføringsbudsjett som må forsvares ei heller ekstra ansatte som trenger sin lønn. Og husk at om du vil kjøpe fra utlandet så kommer det frakt og 25% Mva på toppen. Og ikke minst så er det ingen norsk support eller brukerveiledning å få om man kjøper andre steder......


 

Hva OMI selv sier om sine PEMF produkter

Pulserende elektromagnetiske feltterapimaskiner – gir et løft til din immunitet og selvregenereringsprosesser

Velkommen til USAs favoritt blant rimelige PEMF-enheter. Oxford Medical Instruments gjorde pulserende elektromagnetisk feltterapi rimelig for alle. OMI PEMF ble symbolet på effektivitet, kvalitet og pålitelighet.

PEMF-maskiner fra Oxford Medical Instruments:
- Designet for å være svært effektiv
- Førsteklasses kvalitet og holdbarhet
- Enkel å bruke og betjene
- Vakkert og praktisk design
- Rimelig for alle
- Produsentens garanti
- Fornøydhetsgaranti

Vanlige effekter av OMI PEMF maskiner
- Forbedret sirkulasjon (inkludert mikrosirkulasjon)
- Akselerert helbredelse
- Smertereduksjon
- Forbedret energi
- Redusert betennelse
- Sterkere bein
- Anti-aldring
- Aktiv EMF-beskyttelse
- Avslapning
- Bedre søvn

PEMF-terapiprodukter: Vi lover ikke bare, vi garanterer

Oxford Medical Instruments (OMI) har produsert Elektromagnetisk Pulsterapi-maskiner (PEMF-enheter) i mer enn 10 år og solgt over 100 000 PEMF helkroppsmatter i løpet av årene.
OMI oppdaterer kontinuerlig designet og teknologien til PEMF-enhetene sine basert på faktiske tilbakemeldinger fra kunder, forslag og nyeste kliniske publikasjoner om PEMF-terapi. Vi tilbyr en 30 dagers full tilfredshet med full pengene-tilbake-garanti på alle våre pulserende elektromagnetiske feltterapimaskiner.

OMI PEMF-enheter: Produsentgaranti

Oxford Medical Instruments tilbyr 3 års full produsentgaranti for alle Pulsed Electromagnetic Field Therapy-maskiner kjøpt fra denne nettsiden. OMI garanterer at PEMF-enheten din alltid vil være fullt funksjonell.

Hvorfor velge en OMI PEMF-maskin?

Hvis du søker etter PEMF-maskiner å kjøpe på internett, vil du finne ganske mange, men de fleste av dem er alt for dyre.
Oxford Medical Instruments' Pulsed Electromagnetic Field-terapiprodukter kan sammenlignes med Orin, Biomag, Renaissance og BEMER PEMF-enheter, men er tilgjengelige til en overkommelig pris!
Du kan stole på oss, i over 10 år har selskapet vårt hjulpet mennesker med å gjenvinne balansen med naturen. OMI-designer, produserer og distribuerer PEMF-enheter over hele verden.
Oxford Medical Instruments tilbyr en 30 dagers full tilfredshet, full pengene-tilbake-garanti for alle PEMF-maskiner.
Vi tilbyr et komplett utvalg av PEMF-terapiprodukter, alle er utviklet og produsert i Europa.
OMI Pulsed Electromagnetic Field-terapiprodukter er ikke bare utmerket designet, men enkle å bruke, enkle å rengjøre og hjelper deg å gjenvinne din vitalitet og balanse.
Sjekk ut produktutvalget vårt for PEMF-terapimaskiner og klikk på produktnavnene for ytterligere detaljer.

bottom of page