top of page

OMI BEYOND PADS

OMI PEMF Beyond NYTT.jpg

OMI Beyond er det nyeste produktet fra OMI, et moderne produkt som overgår langt dyrere produkter på mange måter. Passer for private, behandlere og institusjoner. Utstyret er utrolig fleksibelt og har programmer dedikert for forskjellige sykdommer, plager og situasjoner. Styres fra egen app på mobiltelefonen (Android og Apple).
 

Nøkkelegenskaper:
- Mer enn 100 forhåndsinnstilte programmer
- Ubegrenset antall tilpassede programmer
- Justerbare programinnstillinger
- Innebygde oppladbare batterier, bruk hvor du vil
- 3 bølgeformer: Sinus, rektangel og sagtann
- Justerbar polaritet
- Justerbar, dynamisk feltstyrke opp til 1000+ µT
- Justerbare, dynamiske frekvensområder

OMI Beyond er enkel og praktisk å bruke:

- Gratis Beyond-app for IOS og Android
- Automatisk Bluetooth-tilkobling
- Godt organiserte programgrupper og innstillinger
- One Touch-programstart
- Lang batteritid
- Enestående ytelse og design
- Ergonomisk foldbar matte som er lett å holde ren
- Utstyret kommer i en hendig veske
- Ikke behov for spesiell opplæring

- 3 års garanti og livstids support
- OMI har levert PEMF produkter i mer enn 10 år

 

Spørsmål og svar om OMI Beyond

Les mer om produktet i Nettbutikken.

Pads

OMI PADS

omi_pads bestselger3.jpg

OMI PADS er en matte for behandling / terapi, bygd med PEMF teknologi. Den moderne, lett sammenleggbare madrassen leveres med en betjeningsenhet. Enheten fungerer i frekvensområdet fra 1 til 99 Hz og den har tre forskjellige programmer. Madrasstørrelsen er 165 x 65 cm.
Magnetstyrken målt på overflaten: 99 Hz: 220 mikrotesla; 8 Hz: 210 mikrotesla.
Bølgeform: sinus. Drives av en DC strømforsyning.
Produktet har et ergonomisk og sammenleggbart design, og er egnet for både profesjonell- og hjemme bruk. Det er helt trygt å bruke, og det er ingen kjente bivirkninger.

Les mer om PEMF generelt her.

Madrassen anbefales for personer som lever stressende liv, føler seg mindre energiske og ønsker å forbedre sitt generelle velvære. Det pulserende magnetfeltet fremmer kroppens egne regenereringsprosesser og hjelper til å maksimere mental klarhet, øke fokus og produktivitet og til å øke energi og vitalitet. Det hjelper også til med avslapning, til å sove bedre og kan gi et generelt bedre humør. Selv om mange kunder sier at de får god hjelp i mange sammenhenger er vi forpliktet til å si at OMI Pads og de andre produktene ikke er ment til å diagnostisere eller behandle sykdom.

Bruken av produktet er veldig enkelt, ingen profesjonelle ferdigheter er nødvendig. Bare velg program, still inn lengden på bruken, og så er det bare å legge seg ned på madrassen. Det anbefales å bruke madrassen 2 til 3 ganger hver dag i 20 til 30 minutter per anledning. På grunn av den lave intensiteten til de pulserende elektromagnetiske feltene, kan du ikke engang føle det under øktene. Tre forskjellige programmer er tilgjengelige: P1 (standardprogram, frekvensen øker gradvis fra 3 Hz til 38 Hz og faller deretter tilbake), P2 (standardprogram, frekvensen endres kontinuerlig og tilfeldig mellom 1–99 Hz), P3 (frekvensen kan justeres mellom 1 og 99 Hz).

Pulserende elektromagnetiske felt produsert av enheten induserer elektrisk strøm inne i kroppen som hjelper til med å gjenopprette den blokkerte ionestrømmen og stimulerer kroppens egne regenereringsprosesser. Som et resultat av bruk av madrassen oppnår kroppen et høyere energinivå, trettheten lindres, og hjelper for å oppnå forbedret generell velvære for hele kroppen.


Emballasjen inneholder
Madrass, betjeningsenhet, veggadapter, bruksanvisning.


Les mer om produktet i Nettbutikken.

OMI MINIMAT

Minimat
Minimat.jpg

Er spesielt designet for både mennesker og kjæledyr. Størrelsen på 60 cm x 40 cm gjør den til en ideell størrelse for bruk som helkroppsmatte for kjæledyr eller som en lokal terapi for mennesker.

 
Det milde magnetfeltet produsert av OMI minimatten vil indusere elektrisk strøm inne i kroppen som hjelper til med å gjenopprette den blokkerte ionestrømmen og stimulerer regenereringsprosesser.

 
Den eneste forskjellen med OMI minimatten sammenlignet med resten av OMI PEMF-serien er størrelsen på matten. Kvaliteten og programinnstillingene er de samme.

 

3 programmer som er enkle å bruke:
P1: frekvensen øker gradvis fra 3 Hz til 38 Hz og faller deretter tilbake

P2: frekvensen endres kontinuerlig og tilfeldig mellom 1-99 Hz

P3: du kan bestemme frekvensnivået selv

Les mer om produktet i Nettbutikken.

OMI PULSEPAD

Pulsepad
Pulsepad_edited.jpg

Dette er en rimelig og brukervennlig bærbar PEMF-enhet. Plasser enheten i området som forårsaker problemer, trykk på på-bryteren og opplev PEMF-terapi selv. Pulse Pad har også en praktisk størrelse for bruk under puten din.

 
OMI Pulse Pad har ingen kompliserte innstillinger og har en konstant frekvens på 8hz. OMI Pulse Pad er et must for lange bilturer eller enkel PEMF-terapi hjemme.

I motsetning til håndholdte PEMF-enheter som Painsolv®, trenger ikke OMI PulsePad å holdes i hånden, men kan i stedet plasseres på det stedet du ønsker og la stå på mens du slapper av feks. i en god stol.
 

Størrelse; 18 x 27 cm

Frekvens; 8 Hz

Strømforsyning; 4 stk AAA-batterier (er ikke inkludert)

Les mer om produktet i Nettbutikken.

OMI RING

OMI Ring
OMI RING_edited.jpg

OMI RING har 3 programmer:
Program 1: Frekvensen øker gradvis fra 3 Hz til 38 Hz og faller deretter tilbake
Program 2: Frekvensen endres kontinuerlig og tilfeldig mellom 1-99 Hz
Program 3: Dette programmet er justerbart slik at du kan bestemme frekvensnivået selv
 

OMI Therapy Ring er en rimelig og enkel å bruke PEMF-enhet. Plasser enheten i området som forårsaker problemer, trykk på på-bryteren og opplev PEMF-terapi selv.

 

Hva er inkludert?
- PEMF applikatorring
- Kontrollenhet
- Brukermanual
- Strømadapter

 

Tekniske spesifikasjoner
Diameter: 28 cm
Nettovekt: 0,96 kg
Strømforsyning: DC-adapter
Applikator: PU-skinn, poliskum
Programmer: P1*, P2**, P3***
Frekvens: 1-99 Hz

Les mer om produktet i Nettbutikken.

OMI Medallion

Medallion

OMI PEMF Medallion er en en enhet med lav vekt som gir mer energi og som bla. beskytter mot EMF (ElektroMagnetisk Felt). Den benytter Schumann-frekvensen på ca 8 Hz og når den aktiveres står den på i 10 minutter. 

EMF-forurensning finnes overalt - både inne og utendørs. Den produseres konstant av høyspentledninger, telekommunikasjons-nettverk, Wi-Fi-enheter, mikrobølgeovner, TV-er, mobiltelefoner osv. De negative effektene av EMF kan forårsake anstrengelser for øynene, hodepine, manglende konsentrasjonsevne, nakkesmerter, irritabilitet, depresjon, hukommelsestap og svekket immunforsvar. Se WHO sitt nettsted for mer informasjon om effekten av EMF.
https://www.who.int/news-room/questions-and-answers/item/radiation-electromagnetic-fields

Forskere mistenker at visse sykdommer delvis er forårsaket av den samlede belastningen av konstant og høye nivåer av EMF-eksponering. Daglig bruk av denne OMI-enheten kan bidra til å oppveie og nøytralisere de negative effektene av skadelige magnetiske felt.

 

Tekniske spesifikasjoner:
Diameter:   7 cm
Batteri:    Li-ion, 500 mAh, oppladbart, varer i 4-5 dager ved normal bruk. (2-3 ganger pr dag, 10-20 minutter)
Netto vekt:    60 gram
Frekvens:    8 Hz

Les mer om produktet i Nettbutikken.

bottom of page