top of page

PEMF i Norge

PEMF benyttes i dag i sykehus og på mange andre behandlingssteder, og her er et eksempel på bruk: https://forskning.no/hjernen-psykiske-lidelser-medisin/spolehatt-bekjemper-depresjon/833135

På denne siden ser vi imidlertid mer på de produktene som også brukes i de tusen hjem.

 

Listen over tilbydere av PEMF produkter i verden er lang, og vi har sjekket de fleste av de som er nevnt i noen norske kilder. Det virker imidlertid ikke som det er så mange som har noen representant i Norge pr 2023. Når det gjelder matter for hele kroppen ligger de fleste i området fra ca 30.000 kr og oppover, mens OMI ligger i området 10.000 - 20.000 kr, og har samtidig langt bedre garanti enn de andre med sine 5 år garanti til privatmarkedet.

 

Bemer har sitt nordiske kontor i Finland, og er nok det merket som har solgt mest i Norge de senere årene. Dette takket være MLM salgsmåten som gjør at "alle og enhver" kan bli selgere, riktignok etter et 2-dagers kurs. MLM kan man si både positive og negative ting om, men det kan vel gå litt over stokk og stein mange ganger. Bemer teknologien er for det meste god, men prisen er høy, og mange selgere virker å bare ville presentere/ selge den dyreste modellen da det er mest provisjon å hente der selvfølgelig. Du kan leie Bemermatten før du kjøper, men må da ut med et administrasjonsgebyr på ca 1000 kr. Les om en som har erfaring fra både Bemer og OMI litt nede på denne siden.
Pris: 30-43.000 kr


Cellvital selges av UnoVita. UnoVita har ikke et spesifikt fokus på PEMF, men selger helseprodukter innen et bredt spekter. Det bør i disse tider opplyses om at UnoVita også selger produkter fra Russland. 
Pris ca 40.000 kr.

OMI selges av Futura Helse. Vi er ikke et stort firma men strekker oss derimot langt for at våre kunder skal være fornøyde. Futura Helse drives av en svakstrømsingeniør med diverse tilleggsutdanning innen helse. Har i tillegg jobb ved bla. sykehuset på Levanger. Vi leier gjerne ut før du kjøper, og refunderer hele leieprisen uten noe administrasjonsgebyr ved kjøp av enheten. I følge brukere er OMI matten minst like god som Bemer sin.
Pris 10 - 20.000 kr

Hvis noen andre selger PEMF produkter er de selvfølgelig velkomne til å bli listet på vår side. Jo flere som bruker PEMF, jo bedre blir folkehelsen :)!

Her er en tabell som viser to av OMI mattene sammenlignet med langt dyrere utstyr, selv om noen av disse ikke er representert i Norge for tiden.

bottom of page