top of page

Hva brukerne sier

På denne siden finner du våre egne kunder sine historier, samt oversettelser på Norsk av OMI brukeropplevelser som vi har hentet fra andre nettsider. Se de originale engelske brukerhistoriene og tilhørende referanser på denne siden.

Kvinne, OMI Pads: Smerter, energi, smidighet/mobilitet, søvn, hunder og nyttårsraketter

Fra første stund siden jeg fikk prøve omi pads matten hos deg har jeg vært imponert og jeg blir bare mer og mer overbevist over hvor bra produkt dette er. 
Jeg har jo endel helse utfordringer som har gjort hverdagen min mye vanskeligere og mer avhengig av andre for å få til dagligdagse ting, men etter jeg begynte å bruker Omi Pads 2-3 ganger daglig (som tillegg til pulsator og trening) de siste mnd så har vi oppdaget hvor mye den faktisk hjelper meg tilbake til "meg selv" igjen. Den gjør kroppen min mykere, smertene mindre, søvnen er endelig normal igjen uten bruk av sovemedisin, og jeg kan bevege meg lettere rundt igjen. 
Mannen min har også blitt fast bruker av den, rygg og skuldersmertene hans er ikke like plagsomme lengre og i perioder så duse at han må virkelig kjenne etter for å merke at de er der..
Hunden vår elsker Omi Pads også. Etter påkjørsel og operasjon i ryggen har han gått på smertestillende de siste årene, etter han begynte å ligge på matta er det kun de kaldeste vinterdagene han trenger å få litt ekstra smertestillende i tillegg til matta. På nyttårsaften tok det under 5 minutter så sov hundene som ellers har vært livredd raketter og uvær. Sov gjennom hele nyttårsfeiringen og ingen stress på dagen etterpå slik det har vært før, da har det jo tatt ei uke og mer før de har blitt kvitt stresset.
Venner, både de på to og fire bein, kommer for å få ligge noen minutter på matta hos oss. De merker de samme endringene i kroppen som oss. Mykere smidigere kropp, bedre søvn, mindre vondter og mye mer energi. 
Så denne vil vi anbefale til alle å teste ut. 5 stjerne fra oss.  

Mariann, Bodø

 

Kvinne, rullestolbruker, OMI Beyond Pads: Energi, mobilitet, ødem/hevelse, kontraktur
Jeg bruker PEMF flere ganger daglig, jeg merker godt at jeg bruker den, det kribler i benet, som lett regnvær nedenfra og opp. Jeg har mer "energi" I musklene i det skadde benet, jeg tåler trening bedre, jeg kan nå halte bort til rullestolen de gangene den har rullet unna meg, i stedet for som før; å hinke eller krabbe for å komme fram til den 😅 Jeg har ikke hatt nervesmerteanfall siden et par uker før jeg fikk matten og den tynne lange andre (power band?) - den bruker jeg under benet hver kveld før jeg sovner, lurer på om jeg merker det litt mer med den enn når jeg ligger på matta, men det kan jo være fordi jeg da er mer rolig i kropp og sinn og derfor mer bevisst på det jeg kjenner. Er spent på når, eller hvis, jeg får nytt nervesmerteanfall; om den hjelper på selve smertetoppen eller varighet av "anfallet". Jeg er nå MYE mer aktiv gjennom hele dagen HVER dag enn jeg var før jeg fikk matta. Det virker til å fungere helt fantastisk. Men jeg har fått mer nakkesmerter og hodepine tilbake, som alltid når jeg ikke har vondt i benet... og spesielt nå som jeg klarer å gå mer med krykker og gåstol: da er konsekvensen at jeg får enda mer symptomer fra nakke/hode/skuldre.. Håper PEMF vil hjelpe litt på det også :) Jeg har brukt power band (om det var det det het) mer enn matta de siste par ukene, og da kun på benet, så håper at mer bruk av matta fremover hjelper mer på hode,nakke, skuldersmertene.

Og noe mer jeg glemte å nevne: hevelsen jeg har hatt i ankelen de siste 5 årene har blitt synlig mindre! 

Og kontrakturen i kneet er mindre, hvor mye vet jeg ikke før fysioterapeut måler på nytt, men nå kan jeg legge meg ned på magen på massasjebenken og får lett tærne nedi benken, det klarte jeg ikke før. 

Og de siste 3 morningene har jeg våknet forvirret pga jeg ikke vet hvor kneputa har blitt av, den har jeg flyttet rundt på ubevisst i 3 år slik at benet alltid hadde støtte uansett hvordan jeg snudde meg i løpet av natta, om jeg lå på siden var den mellom bena og lå jeg på ryggen var den under det vonde kneet med kontraktur, men onsdag morgen var den ikke mellom bena da jeg våknet og i går våknet jeg liggende på magen i sengen for første gang på 5 år.... Det er kanskje det tydeligste tegnet på mange måter for meg, på at det virker, når jeg i søvne, ubevisst, merker at jeg ikke trenger støtte under benet lenger og ligger på magen sovende!! 

Bente, Fosser

Kvinne; Søvn, Energi

Jeg har omi beyond, og bruker den daglig i små mengder. Da jeg sliter med utmattelse så tar jeg det veldig rolig iforhold til både intensitet og varighet. Jeg merker at søvnen har blitt bedre, og noe økt energinivå.
Jeg er veldig fornøyd med Futura helse som har svart meg kjapt og tydelig på alle mine spørsmål iforhold til pemf og behandling. 
Isabelle, Stavanger.

Kvinne; Blodsirkulasjon

Jeg prøvde først å leie OMI i 3 måneder for å teste om det hjalp meg, og etter tre måneder kjøpte jeg OMI matten.  Noen av mine fingre og føtter dovnet bort om natten, og jeg hadde mye kalde hender og føtter pga litt dårlig blodsirkulasjon.  Etter bruk av OMI dovner jeg ikke bort i fingrene om natten lenger, og mine hender og føtter er ikke så kalde lenger som de var tidligere. Så for meg har OMI matten vært til stor hjelp.  Har fått god hjelp for en grei pris. 
Volha S, Skiptvet


Kvinne, Porsgrunn, OMI Pads; Smertelindring, Betennelser, Sårheling, Blodtrykk mm.
Jeg ønsker med dette å dele erfaringene mine med OMI-matten. Den har jeg brukt til flere områder av helse. 

    1. Smertelindring - Forebygge kramper.
    2. Sirkulasjon og sårheling.
    3. Redusere høyt blodtrykk.
    4. Forebygge før 2 operasjoner.
    5. Heling etter disse.
Bruker program bestemt for egen diagnose; Psoreasis Artrit og fibromyalgi.

Jeg trener så og si hver dag. Dette som smertelindring og holde fart i sirkulasjon, muskulatur mm. Har som regel alltid en pågående betennelse i kroppen, det bruker jeg OMI- matten til for å forebygge. Ligger nå alltid klar til bruk. Kan bli to økter pr. dag alt ettersom hvor mye tid jeg har.
Har hatt utfordringer med sårheling, da jeg fikk en meget resistent bakterie i såret. Jeg er ganske sikker på at OMI-matten samt sårsykepleie klarte å lukke såret. 
Det høye blodtrykket reguleres med medisiner, men jeg brukte OMI matte aktivt rett før begge operasjonene og ble klarert for operasjon.
På grunn av diagnosene og en klemskade i ryggen har jeg krampe i hele kroppen hver dag. Nå har jeg begynt å kjenne følelse i tærne igjen etter bruk av OMI-matte. Om man glemmer seg litt og har pakket den bort på grunn av besøk ol. er det bare å ta den frem og fortsette. Jeg er sikker på at den hjelper meg både kortsiktig og langsiktig. Har også prøvd andre matter og prinsippet er det samme og det fungerer.

Jeg skal jobbe med energi og forebygge alt jeg kan slik at jeg kan være mest mulig selvhjulpen så lenge jeg kan.

Elisabeth B, Porsgrunn
 

Mann, 28 år, Asker, OMI Pads; Idrett, Stress, Søvn, HRV, Garmin, Utbrenthet, Virussykdom
Jeg er en aktiv idrettsutøver som har slitt med langvarige ettervirkninger av virussykdom og utbrenthet som resultat av for høyt generelt stressnivå i kroppen og påfølgende kontinuerlig dårlig søvn. Etter investering av OMI PEMF-matte har jeg sett bedring på både søvnkvalitet og stressnivå, som har gjort at jeg er i stand til å trene mer som normalt igjen (normalt som i mengdene kroppen min tålte før plagene begynte). Jeg har også vært hos biopat, som gjør en rekke analyser blant annet av levende blod. Hit dro jeg for blant annet kostholdsråd og fordi jeg hadde hørt at biopat kunne gjøre interessante undersøkelser av blod for å se om det var aktivt virus i blodet eller andre tilstander. Jeg ble fortalt at analysene kan fortelle blant annet væskemengde i blodet, immunaktivitet og fett- og proteinnedbryting m.m., som kan være indikatorer på hvor god sirkulasjon det er i blodet, hvor godt fordøyelsen fungerer, vitaminmangler m.m.. Uten å vite hvor troverdig disse analysene og indikatorene er, mente biopaten at hun kunne se en forbedret blodsirkulasjon på oppfølgingstime etter at jeg hadde begynt med OMI-matte. Dette uten at hun var informert om det. I tillegg bruker jeg flittig pulsklokke (nylig toppmodell fra garmin) med 24/7 pulsmonitorering og søvnsporing. Det er mye omstridt hvor nøyaktig disse klokkene måler blant annet søvn, men jeg har lest at pulsmålingene på håndledd hos de nyeste klokkene når man ikke beveger på hånden, som under søvn, er rimelig nøyaktige. Både på "søvnscore" og HRV har jeg jevnt over sett høyere tall enn fra før jeg begynte med OMI-matte. HRV/pulsvariasjon måler variasjon i lengde mellom hjerteslagene, og er en god indikator på stressrespons i kroppen. Høyere HRV betyr en større andel parasympatisk aktivitet og forbindes med overskudd, lavere HRV betyr mer sympatisk aktivitet og et mer stresset og belastet nervesystem. Alt i alt kan jeg personlig se en forbedret restitusjon og søvnkvalitet, lavere stressnivå og jeg er i stand til å trene mer. Jeg er veldig fornøyd med min OMI-matte og kommer til å fortsette og bruke den selv etter jeg er ferdig med idretten.

R. Krøyer, Åros

Mann, Oslo, OMI Beyond Pads; Hjernerystelse, Hormonforstyrrelse, Humør, Energi, Søvn, Trening, Vekt
Jeg har tidligere hatt flere hjernerystelser med negative ettervirkninger som tretthet, brainfog, nedsatt humør og vekttap grunnet hormonforsty
rrelser fra hypofysen etter hjernerystelse. 
Når jeg startet å bruke OMI Beyond matten merket jeg umiddelbart et løft i humør og energi, samt bedre søvn.  Jeg gikk opp 1.5kg på 6 uker uten å forandre kostholdet eller treningen. Jeg gikk da ikke opp i fettprosent.
Jeg kan generelt trene hardere enn før uten skader.
Jeg er veldig fornøyd med matten min. 
Morten B, Oslo

Mann 56, Lillestrøm; Søvn, Søvnapné, Stress, Energi, Trening
"Jeg har brukt OMI matte i et drøyt år, og jeg er kjempeglad i den, jeg har et par diagnoser, de hemmer meg noe til tider, OMI matta har bidratt til at disse diagnosene har blitt enda enklere å leve med. Jeg har søvnapne og har tidligere hatt dårlig søvn, våknet mye under natten da, maska til CPAP maskinen er ikke så behagelig, men med OMI matta så har jeg en dypere søvn og sover som oftest hele natta. Jeg har en jobb med mye stress, etter at jeg begynte med OMI PEMF behandlig så merkes ikke stress så godt på kroppen. Jeg trener en del på ski/rulleski, etter at jeg startet med OMI matta så blir jeg ikke støl. Tidligere når jeg var ute og trente måtte jeg ha på meg kompresjonsstrømmer, hvis ikke så dovna beina bort, nå trenger jeg ikke å bruke kompresjonsstrømmer lenger. Jeg er også far til to barn to og ti år, toåringen krever mye av sin far, mamman jobber mye kveld, så jeg er i full fart med ham etter en arbeidsdag. Skulle jeg være trøtt/sliten etter en dag på jobb. så tar jeg en 20 minutter på matta, da har jeg ingen problem med å holde han i gang. Sånn daglig pleier å legge meg på matta etter jobb, det hender rett som det er at jeg da dupper av, deilig å ligge på matta for en liten timeout og kjenne mattas effekt på kroppen. Min bror har også OMI matte, han er like fornøyd som meg."

Trond W, mann født 1967 , Lillestrøm kommune

Kvinne, Voss, OMI Minimat; Detox, Energi

"Fikk raskt svar og veiledning på mine spørsmål, og matten har blitt et nyttig verktøy for min helseforbedring :). Merket detox i starten og etterhvert har jeg fått mer energi enn jeg hadde. Har også gjort andre tiltak, men er veldig godt fornøyd med både OMI matten og Futura Helse."
Bente M, Voss

 

Bemer forhandler i Norge som har kjøpt en OMI Pads:

"Vi har hatt 2 kunder på snart en måned. Men begge påstår å ha merket god effekt. Selv har jeg kun brukt OMI fra jeg mottok den og kan så absolutt påstå at effekten er minst like god som Bemer, om ikke bedre da jeg ikke trenger spott og belte som er til Bemer sitt sett, men oppnår like gode resultater. Jeg er spent når hu ene kommer tilbake om det blir salg da! Hu var veldig optimistisk." (Spot og belte er Bemer sine tilleggsutstyr til matten).

Andre OMI brukere:
Jeg bruker matten hver dag, den har gjort underverker for meg, og jeg er strålende fornøyd med det. Har per nå holdt meg på programmer under 8 hz, den fungerer mot smerter i hofte, skulder, og er utmerket til innsovning på kvelden.

Jeg elsker dette produktet! Det fungerer utmerket - kommer med en nyttig veiledning til bruk for forskjellige forhold. Veldig avslappende å ligge på og er nå en del av min daglige rutine.

Jeg har kroniske helseproblemer, inkludert sirkulasjonsproblemer som resulterer i flere muskelstrekk/kramper/osv... Jeg gikk på 2 år for et dårlig tilfelle av tennisalbue så begynte å søke bredere (var allerede i PT og vanlige massasjebesøk). Rødt lys hjalp, spesielt hvis jeg gjorde det før og etter å ha brukt armen til gjøremål. Men PEMF var det som til slutt dempet smertene helt etter et par uker med 2-3 30 minutters økter om dagen. Den tok seg også av en 1 måned lang anstrengt rygg etter 4 dager. Vi har nylig flyttet, og i de par ukene jeg var ute av huset, hadde jeg mye mer styrke og restitusjonsevne enn jeg hadde på flere år. Musklene mine for første gang på et tiår var en sunn følelse sår og jeg begynte å bli sliten. Da de høyfrekvente wi-fi-platene endelig ble installert i det nye huset, kom muskel- og nervesmerter raskt tilbake. Mannen min synes selvfølgelig at jeg er en knekk, og det er alt i hodet mitt, selv om det ikke var noe jeg forventet skulle skje så uklart hvordan han tror jeg ubevisst fikk det til. PEMF handler om å bruke lave frekvenser for å løsne cellene dine, så det ville være fornuftig at det hjalp meg fordi jeg ble konstant bombardert med høye frekvenser som klumpet cellene sammen.

Vi brukte OMI Pad en gang og kjente forskjellen umiddelbart. Jeg vil anbefale OMI Pad til alle.

Mens vi fortsatt er i de tidlige stadiene av å bruke produktet, har vi sett en umiddelbar og markant forbedring i søvnen vår (en av de uttalte fordelene og grunnen til å kjøpe produktet).

Dette produktet er akkurat som jeg forventet eller bedre. Jeg føler det fungerer for meg med søvn og vil anbefale.

Hørt mange positive kommentarer om PEMF matte fra velværeklubben jeg går ukentlig. Etter å ha lest flere forskningsartikler/bøker og produktanmeldelser, bestilte jeg denne. Det kan ta noen dager å akklimatisere seg for noen mennesker. Jeg liker det veldig godt, og har bestilt et par ekstra PEMF-enheter for portabilitet.

Nydelig kvalitetsfølelse, ser en klar forskjell etter bruk.

Jeg har brukt dette en stund for generell velvære - jeg tror det hjelper å forbedre stressplagene mine.

Vi kjøpte den til vår 14 år gamle hund som har en rekke ledd- og vestibulære problemer, og den har gjort en stor forskjell for henne. Hun *ber* gå på den og plasserer seg slik at det vonde leddet er i kontakt med matten. Siden hun brukte det, har humøret hennes blitt bedre, søvnen hennes er bedre om natten, smerten er bedre kontrollert, den atrofierte muskelen har styrket seg, og hun er mye mer opptatt av å bevege seg rundt.

Jeg lider av angst, og etter å ha brukt det første gang virket det som om det slapper av og hjelper med pusten.

Jeg vil takke deg. Jeg kjøpte en matte for å hjelpe med FMS og dårlig søvn. Søvnen min ble bedre i løpet av en uke, men den største fordelen har vært etter en bilulykke.


Jeg har hatt whip lash før og på grunn av FMS har det vart i flere uker. Denne gangen ved å bruke PEMF-utstyret mitt følte jeg forbedring innen en uke! Takk igjen

Hjelper med søvn, holder mer avslappet og over alt bedre.

Jeg har en spinal funksjonshemming, fibromyalgi, har nylig avsluttet 2 års behandling for kreft, og jeg fant også det vanskelig å sove om natten og gjorde meg utslitt. Jeg kjøpte PEMF-matten for noen måneder siden. Siden jeg mottok den og brukte den daglig i opptil 30 minutter, opplever jeg at jeg sover mye bedre. Jeg har mindre smerter og føler meg mindre utslitt. Andre familiemedlemmer bruker det nå også og forteller meg at de føler seg mindre stresset og mer avslappet. Jeg ville ikke vært foruten matten nå, da jeg ville savnet disse fordelene.

Kjøpte nylig denne matten etter å ha prøvd "alt" mot ryggsmerter. Det er tidlig, men jeg har definitivt lagt merke til en positiv endring som jeg ikke har opplevd fra flere andre helbredelsesmetoder.. For å nevne noen... Kortikosteroidinjeksjoner.....Tens maskin....Kiropraktor/Osteopati.

Jeg setter pris på at denne terapien ikke er billig! Men uten tvil, jeg tror det er en god investering. Å si det mildt !
NewMed-teamet er også svært hjelpsomme og gir et kontaktnummer for eventuelle tekniske spørsmål. Takk Grace for råd om frekvenser. Det er så mye spennende forskning på nettet og u tube-videoer ref PEMF for helse. Ikke bare ta mitt ord for det.. ta en titt selv og se hvordan det har påvirket noen positive endringer på mange andre. Kunne ikke vært uten Omni-matten min nå - ELSKER den :)

Jeg hadde aldri prøvd noe lignende OMI før, men bestemte meg for å prøve det for å se om det ville hjelpe på stivheten og smertene i nakken og skulderen. Jeg hadde opplevd ganske mye stivhet i skulder og nakke, og jeg syntes det var vanskelig å bevege armen og hodet, det var helt til jeg brukte OMI pemf-terapien. Det var veldig enkelt å bruke, og jeg kunne bruke det mens jeg var på jobb eller hjemme. Jeg brukte den i 30 minutter rundt skulderen min til å begynne med, og med en gang kunne jeg kjenne smerten avta, så jeg tenkte at jeg da skulle prøve den rundt halsen i 30 minutter, og den var veldig behagelig og igjen kunne jeg kjenne at nakken slappet av. og stivheten ble mindre. OMI-en er veldig enkel å bruke, og jeg syntes den var veldig gunstig for å få fart på smertelindringen. Jeg vil anbefale dette til alle som lider av smerte eller ubehag.

Det har fått meg til å føle meg bra og fjernet de hverdagslige plagene, plagene og smertene!
Melinda - Via - http://www.oxfordmedicals.co.uk 14. juni 2018
Flott! Jeg vil anbefale dette produktet og selskapet til all min familie og venner.
Har nettopp testet ut omi-matten i 30 minutter for første gang, den er genial! Det har renset hodet mitt (hjernetåke!). Det har fått meg til å føle meg bra og fjernet de hverdagslige plagene, plagene og smertene! Tusen takk Omi :)

https://www.youtube.com/watch?v=riQqMXjOv7k

bottom of page